Zwanger model

Aangezien ik momenteel zwanger ben*, ben ik momenteel ook te boeken voor zwangerschapsshoots of andere shoots waarbij je als opdrachtgever op zoek bent naar een zwanger model.

Het inhuren van een zwanger model voor een (zwangerschaps)shoot brengt vele voordelen mee ten opzicht van het inzetten van een model met een nepbuik.

Voordelen van een zwanger model

Ten eerste brengt een zwangere buik een natuurlijke en authentieke uitstraling met zich mee. Het mooie van werken met een model dat écht in verwachting is van een kindje, is dat de buik echt is. Dit is moeilijk na te maken met een nepbuik. Bovendien heeft een zwanger model niet alleen een dikke buik, maar ook andere rondingen.

Naast een bolle buik, is er bij zwangere vrouwen vaak sprake van een zogenoemde ‘pregnancy glow’. Dit is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de huid van zwangere vrouwen, die er vaak stralend en gezond uitziet tijdens de zwangerschap. Deze natuurlijke gloed die wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen en een toename van de bloedcirculatie, en is uiteraard lastig te faken.

Tot slot zorgt het samenwerken met een model dat zwanger is voor het beter overbrengen van authentieke emoties. Een zwangerschap is (meestal) immers een emotionele tijd vol vreugde, verwachting en liefde. Een zwangerschapsmodel kan deze emoties op een authentieke en oprechte manier overbrengen.

zwanger model

Zwanger model gezocht

Ben je op zoek naar een model dat zwanger is? Ik ben tot begin/half augustus te boeken als zwanger model voor fotoshoots en videoshoots.

Echomodel

Ook als je op zoek bent naar een zwanger model voor het maken van een (3D/4D) echo, mag je altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben als echomodel beschikbaar in heel Nederland en ben zelf woonachtig in Arnhem.

Zwanger model boeken

Kortom, het boeken van een zwanger model brengt vele voordelen met zich mee. Ben je op zoek naar een model dat in verwachting is om te boeken voor een leuke opdracht of als echomodel? Neem dan gerust contact met me op! Aangezien m’n buik elke week groeit, plaats ik hiervan geen foto’s op m’n website. Indien je graag actuele zwangerschapspolaroids wil inzien, kan ik deze per mail sturen.

* M’n uitgerekende datum is 28-08-2023

Ps: volg je me al op Instagram?