Over mij

Hi, ik ben Eline!

Ik ben 27 jaar oud en ik werk al zo’n 10 jaar als model. Op m’n 18e ben ik enkele maanden gaan reizen voor modellenwerk en heb ik gewerkt en gewoond in prachtige steden als Parijs, Bangkok, Milaan, Barcelona en New York. In deze tijd heb ik super veel geleerd over de modellenwereld en heb ik m’n portfolio flink kunnen uitbreiden. Tegenwoordig werk ik als freelance model en content markteer, waardoor ik veel flexibiliteit heb wat betreft shoots en castings. Momenteel ben ik zwanger, dus mocht je op zoek zijn naar een zwanger model kan je tot begin/half augustus contact met me opnemen.

Het leukste aan modellenwerk vind ik de afwisseling. Niet alleen wat betreft de settings en het bedrijf waarvoor je shoot, maar ook het team waarmee je werkt. Verder hou ik op set van een relaxte sfeer (kom maar op met een chill muziekje!) waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar ook zeker ruimte is voor humor. Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gehad en de opdrachtgevers waar ik de afgelopen jaren voor heb gewerkt, en ik kijk uit naar wat de toekomst voor me in petto heeft!

Hopelijk heb je door deze pagina een iets duidelijker beeld over mij als model en de ervaring die ik heb. Heb je vragen naar aanleiding van deze pagina en/of lijkt het je leuk om eens samen te werken? Vul dan het contactformulier in!

over mij